2013年4月26日星期五

nike free 2 - kunne han ikke hjelpe

Zhu Yi var stille en god stund senere, kunne han ikke hjelpe, men spurt. Ancient svakt smil så Zhu Yi svarte: Her er bare navnløse topper fra Wudang Mountain, ikke langt unna, nike free ta deg til den første, for til deg så snart som i slutten av Dan samles her Lingshi, ikke en tur Hill leke i vannet. Du kan vente nike free 2 Finn et sted å gå hule. Fast gamle Har din pust. Zhu Yi litt visningen vil bli funnet her Reiki Sheng faktisk langt mer enn Taibai Mountain, fortjener virkelig å være berømte Taoist fjell. Se gamle pusten for å finne hulen, Zhu Yi også gitt ut flere titalls år i sjelen ønsker å se noe, bare slipp ham på forsiden av overraskelser, denne gangen sjel faktisk styrke en rekke ganger, kan han tydelig sanses planter og trær, fuglene flyr i himmelen nike sko norge - Ble tilsnakket spørre, fisken svømme i en bekk nike free run - men det er ingenting, stille åpne villblomster, alt presentert i tankene, denne følelsen han feide bort den gamle sinne tom Mens han var fordypet i denne følelsen av glede Shique plutselig oppdaget et fjell i det fjerne på en svakere enn feie over hans sjel, begynte Zhu Yi og raskt gjenopprette sjelen, og at veien sjel er Sporet kommer, bare lytte til den gamle humret, og umiddelbart treffe et teppe av mørke de to mennene nike free herre - puste svært vanskelig, inkludert innhyllet den veien sjel feid flere ganger i toppen ser ut til å være villige til å lukke igjen.

Den gamle finish, med et teppe av mørke rullet opp til toppen, Yi Zhu svennebrev. Zhu Yi overraskelse nike sko norge - bud truende svart hår, stående urørlig i teppe av mørke, Royal Air flight nike free run men første erfaring, men var innpakket i et teppe av mørke er bare svakt synlig utenfor trærne blinket med. Ancient med Zhu flight kort avstand fart bremset ned fra en falt på forsiden av hulen hvor mye en en-person gjennom skogen, tok Qiankun Dai, Zhu Yi fra de fjernede blokkene begynte i hullet plantet en liten sirkelen, hullet plutselig til en overgrodd skråning, den gamle fikk teppe av mørke, ledet Zhu Yi gikk inn i hulen.

De to gikk over 100 meter,nike free 2, foran en stor flerfarget hule, plukker høy Shiyu Zhang, bred fem Liuzhang, på toppen av grotten steiner overalt, dusinvis av rot Rongshi som is generelt opp ned på toppen av hulen, toppen av Rongshi utstedt av forskjellige farger av lys nike free sko - Jeg kan forsikre deg, de hele huler skinner drøm som magi, har senteret av hulen et sirkulært basseng rundt bassenget var dekket med fargerike steiner, vannet er ikke gjenstand for påvirkning av lys, svak utstråler Qingguang. Dette bassenget sto for mer enn halvparten av hulen, to sarkofag sarkofag på bakken flis laget av ugress i høyre side av bassenget, tillegg tom.

没有评论:

发表评论