2013年9月17日星期二

www.shoxskobe.com nike shox sko xcf210

nike shox Er en moden tomater kan bli forsinket. USA er den mest brukte transgen teknologi til land. På begynnelsen av åttitallet. Amerikansk pioner studie av genmodifiserte matvarer. USA har vært i stand til å produsere dusinvis av genmodifiserte avlinger. Som poteter, squash,http://www.shoxskobe.com, 80# Jerry Rice jersey mais, tomater, papaya, soyabønner. Og dannet en betraktelig industriell skala. GM avlinger sådd areal av totalt areal plantet til soyabønner stod for halvparten av barna. Bakken mais areal utgjorde fire prosent. Og etter USA, Argentina utstrakt bruk av transgen teknologi.

Føler unnfanget mer total rekkevidde sammenfaller med det. Så han gikk på litt spenning. Chinese per innbygger dyrkbar jord området er liten. Ikke helt stole på utvidelse av dyrkbar mark for å møte folk til mat behov. Så bare gå high- tech utvikling av veien. Bioteknologi er en av de viktigste virkemidlene ingen. Men også å forbedre kvaliteten på maten er en viktig måte. Hvis du ikke går Zhanzhuan nike shox sko genteknologi. Denne potensielt marked vil være fremmed for noen av de genmodifiserte matvarer er preempted. Siden de er mennesker å tjene penger.

Sist endret planter å avle hovedsakelig gjennom avl. Dette tradisjonelt avlsarbeid må plassere en lang tid. Hybrid varianter vanskelige å styre landet. Deres avkom kan gi,nike shox norge, men ikke sykdom. Kan også være motstandsdyktig, men ikke er produktive. Kanskje gi, men kvaliteten er dårlig. Så nok en gang nødvendig å gjennomføre avl. Den transgene teknologi er forskjellig. Du kan velge ett hode til genoverføring inn i den. Du kan få en ny rase tilsvarende. Trenger ikke å bruke så lang tid til annen skjermet. Tradisjonelt bare ris på ris avl.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论